• 9.png
  • 4b.png

Sponsormogelijkheden
Kledingsponsor

Het is mogelijk om voor een ploeg (indien nog niet voorzien) kledingsponsor te worden. Aanschaf van trainingspakken en/of shirts voor de gehele ploeg, inclusief bedrukking. Voor de totale kosten hiervan kan een op maat gemaakte offerte worden aangeleverd.

Trainingspaksponsor
Het is mogelijk om voor een ploeg (indien nog niet voorzien) trainingspaksponsor te worden. De kosten voor de aanschaf van trainingspakken (10 stuks) inclusief bedrukking bedragen circa € 600,- inclusief BTW.

Reclamebordsponsor
Het is mogelijk een reclamebord te plaatsen langs het kunstgrasveld aan de Van Cittersweg (afmeting 0.75 bij 2.50 meter) en/of een reclamebord te plaatsen in sporthal "De Blikken" te Arnemuiden (afmeting 1.00 bij 3.0 meter) . De kosten voor het plaatsen van een reclamebord buiten langs het kunstgrasveld zijn € 150,- per seizoen. De kosten voor het plaatsen van een binnen in sporthal "De Blikken" zijn € 200,- per seizoen. De kosten voor het plaatsen van een 2-tal reclameborden (1 buiten en 1 binnen) zijn € 300,- per seizoen. Dit alles inclusief BTW. De aanschaf en drukkosten voor een reclamebord zijn voor rekening van KV TOP (bij het afsluiten van een sponsorcontract van minimaal 3 seizoenen).

Wedstrijdbalsponsor
Het is mogelijk om voor iedere thuiswedstrijd van KV TOP 1 een wedstrijdbal te sponsoren. Ook is het mogelijk om voor de overige teams van KV TOP een wedstrijdbal te sponsoren. De kosten voor het sponsoren van een wedstrijdbal bedragen per stuk € 50,- inclusief BTW.

Toernooi of activiteitensponsor
Het is mogelijk om een toernooi of activiteit te sponsoren. De soort van sponsoring en het sponsorbedrag kan in onderling overleg worden bepaald. Overige sponsorvormen Alle overige sponsorvormen zijn bij KV TOP bespreekbaar. Wij denken graag met u mee in welke vorm van sponsoring dan ook.

Vermelding sponsoren
De sponsors zullen afhankelijk van de gekozen sponsorvorm vermeld worden in de daarvoor beschikbare communicatiemiddelen. Er valt dan te denken aan de internetsite, de digitale weekbrief, facebook, vermelding in het clubhuis, vermelding in de programmaboekjes etc. Voor vragen of informatie kunt u zich wenden tot de Sponsor-en PR commissie van KV TOP.

Voorzitter Sponsor- en Pr commissie KV TOP
Harry Anders
Hoogaars 5
4341 MN Arnemuiden
Telefoon: 0118 60 68 67

KVTOP Arnemuiden

Copyright © 2013. All Rights Reserved.