• 10.png
  • 7.png
  • 2c.png
  • 3b.png

Geweldige opbrengst sponsorkorfschieten en sponsorloop!

Het vanavond gehouden sponsorkorfschieten en de sponsorloop ten behoeve van de aanschaf van een digitaal scorebord met toebehoren voor bij veld 2 heeft het geweldige nettobedrag van € 3.100,- opgebracht.

Een geweldig resultaat! Een groot deel van de kosten voor het nieuwe digitale scorebord met toebehoren is nu al binnen.

Begin volgend seizoen wil de Sponsorcommissie van KV TOP middels de sponsoractie "Club van 75" het resterende bedrag binnen halen, zodat het digitale scorebord met toebehoren voor bij veld 2 kan worden aangeschaft en geplaatst.

Alle deelnemers, vrijwilligers en sponsors die het sponsorkorfschieten en de sponsorloop in combinatie met de afsluitactiviteit voor de jeugd tot een succes hebben gemaakt worden heel hartelijk bedankt.

Jullie zijn allemaal TOPPERS!

KVTOP Arnemuiden

Copyright © 2013. All Rights Reserved.