• 7.png
  • 3b.png
  • 8.png

Werkgroep Scheidsrechters / beoordelaars

Zoals een ieder weet is het voor TOP van essentieel belang dat we elk seizoen weer aan onze sportieve verplichting kunnen voldoen. Dit om zo te voorkomen dat er ploegen aan het begin van het seizoen met min punten moeten beginnen.

Ik ben dan ook blij te kunnen mededelen dat we een werkgroep hebben opgericht die zich gaat bezig houden met het opstellen van een plan om ervoor te zorgen dat we een continuering hebben in ons scheidsrechters / beoordelaars bestand.

Deze werkgroep bestaat uit Ria de Ridder, Liset Maas, Mirjam Kloet en John Dijke.

De eerste doelstellingen en acties die we hebben besproken zijn als volgt:

·         Inventarisatie van ons huidig  JWL, verenigingsscheidsrechters, bondsscheidsrechters en  beoordelaars bestand.

·         Continuering  van het begeleiden en beoordelen van jeugdscheidsrechters binnen TOP.

·         Het beschikbaar stellen van opleidingsmogelijkheden voor het scheidsrechters diploma.

·         Het begeleiden van jonge scheidsrechters die buiten Arnemuiden willen gaan fluiten.

·         Vanaf de A-junioren het begeleiden en behalen van het spelregel bewijs.

·         Het pro-actief communiceren van eventuele wijzigingen in de spelregels.

·         Het in kaart brengen van resultaten van de romp regeling binnen Zeeland.

Aan de hand van bovenstaande zullen we vervolg acties definiëren om zo ons scheidsrechters en beoordelaars bestand te vergroten.

Indien je interesse hebt om te gaan fluiten (JWL, vereniging of bondsscheidsrechter) of wil je andere scheidsrechter gaan beoordelen neem dan contact op met een van de mensen uit de werkgroep. We zullen dan samen kijken wat je interesse is en hoe we hier support aan kunnen geven.

John Dijke

KVTOP Arnemuiden

Copyright © 2013. All Rights Reserved.