• 6.png
  • 5c.png
  • 1b.png
  • 8.png

Aanleveren foto’s voor website, facebook en digitale weekbrief

Vaak zijn er personen die bij wedstrijden of andere activiteiten van KV TOP foto’s nemen. Regelmatig zijn deze foto’s terug te vinden in de fotohoek op de website, de facebookpagina of in de digitale weekbrief van KV TOP. De geplaatste foto’s in de fotohoek op de website en op de facebookpagina van KV TOP worden heel veel bekeken.

Wij willen dan ook aan de personen die bij wedstrijden of andere activiteiten van KV TOP foto’s nemen vragen deze via het gratis programma WeTransfer (https://www.wetransfer.com) aan KV TOP aan te leveren. De foto’s kunnen dan op de website in de fotohoek, op de facebookpagina of in de digitale weekbrief van KV TOP worden geplaatst.

De digitale foto’s kunnen via het gratis programma WeTransfer aangeleverd worden aan Martin de Leeuw (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Namens KV TOP Arnemuiden

Martin de Leeuw

KVTOP Arnemuiden

Copyright © 2013. All Rights Reserved.