• 3b.png
 • 1b.png
 • 4b.png
 • 7.png
 • 5.png
 • 11.png
 • 8.png
 • 9.png
 • 6.png
 • 12.png
 • 2c.png
 • 5c.png
 • 10.png

TOPkamp 2018

Het TOPkamp 2018 is van maandag 30 april tot en met vrijdag 4 mei 2018. 

 

We kamperen in Esbeek op Kampeeraccommodatie De Kievit, gebouw De Herdgang.

 

http://www.dekievit.info

 

Hebben jullie er al zin in?

Sponsor gratis KV TOP via SponsorKliks

Wilt u producten en artikelen via internet kopen? Doe dit dan bij SponsorKliks aangesloten bedrijven en sponsor daarmee gratis KV TOP. Het kost u niks extra en u ondersteunt daarmee de korfbalvereniging.


Klik op de banner van Sponsorkliks rechtsonder op de homepage van de website van KV TOP en bestel uw product of artikel.


Ook via onderstaande link komt u op de website van SponsorKliks.


http://www.sponsorkliks.com/partners.php?club=3240


Een kleine moeite, een groot plezier.


Namens iedereen die KV TOP een warm hart toedraagt "Alvast bedankt!!!!!!"

 

Korfbal Masterz

Samen naar een veiliger sportklimaat. Sportiviteit en respect bevorderen. Met dat doel trekken NOC*NSF en alle sportbonden samen op. Een heel belangrijk middel daarbij is het vergroten van spelregelkennis onder sporters. Daarom heeft het KNKV 'Korfbal Masterz' geïntroduceerd.

 

Korfbal Masterz = uitstekende spelkennis

Je leert op een leuke en handige manier de spelregels beter begrijpen. Zo weet je precies hoe je ze moet toepassen tijdens je wedstrijd. Je snapt de beslissingen van de scheidsrechter beter. En vooral: hoe beter jij de regels snapt, hoe groter je kans op winst! Ook als je geen jeugdspeler bent, kun je natuurlijk je voordeel doen met de kennis op deze website.

 

 Wat kan je vinden op deze website?
Je vindt alles wat je nodig hebt om snel je spelregelbewijs te halen:

-       Alle spelregels van korfbal in heldere taal;

-       Herkenbare voorbeelden die de regels verduidelijken;

-       Uitleg over de 20 lastigste spelsituaties;

-       Oefentoetsen met videobeelden, die je kunt maken zoveel als je wilt.

 

Spelregelbewijs
Behalve het oefenen van de spelregels kan je vanaf september 2015 op deze website je spelregelbewijs halen. Hiervoor heb je wel een activatiecode nodig. Deze kan je aanvragen bij Mirjam Kloet door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deze activatiecode heb je nodig om jouw account aan te maken en je spelregelbewijs halen.

 

 

Met dit spelregelbewijs kan je laten zien dat jij de spelregels van het korfbal beheerst en kan je de praktijkopleiding tot (jeugd)scheidsrechter doen.

 

Klik onderstaande link aan om direct naar KorfbalMasterz te gaan.

 

 

https://www.korfbalmasterz.nl/

Aanleveren foto’s voor website, facebook en digitale weekbrief

Vaak zijn er personen die bij wedstrijden of andere activiteiten van KV TOP foto’s nemen. Regelmatig zijn deze foto’s terug te vinden in de fotohoek op de website, de facebookpagina of in de digitale weekbrief van KV TOP. De geplaatste foto’s in de fotohoek op de website en op de facebookpagina van KV TOP worden heel veel bekeken.


Wij willen dan ook aan de personen die bij wedstrijden of andere activiteiten van KV TOP foto’s nemen vragen deze via het gratis programma WeTransfer (https://www.wetransfer.com) aan KV TOP aan te leveren. De foto’s kunnen dan op de website in de fotohoek, op de facebookpagina of in de digitale weekbrief van KV TOP worden geplaatst.


De digitale foto’s kunnen via het gratis programma WeTransfer aangeleverd worden aan Martin de Leeuw (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).


Namens KV TOP Arnemuiden


Martin de Leeuw

    

 

KVTOP Arnemuiden

Copyright © 2013. All Rights Reserved.