• 7.png
  • 5.png
  • 3b.png

Stopzetting kledinginzameling bij KV TOP per 15 september 2017

Op aangeven van de gemeente Middelburg (bevoegd gezag) mag KV TOP en ook enkele andere betrokken partijen per 15 september helaas geen kleding meer inzamelen. Dit doet KV TOP via de professionele inzamelaar Curitas.

De inzameling van kleding leverde al enkele jaren op jaarbasis voor KV TOP een leuk bedrag op. Ook ging een deel van de opbrengst van de kledinginzameling via de professionele inzamelaar Curitas naar een goed doel.

TOPkamp 2018

Het TOPkamp 2018 is van maandag 30 april tot en met vrijdag 4 mei 2018.

We kamperen in Esbeek op Kampeeraccommodatie De Kievit, gebouw De Herdgang.

Hebben jullie er al zin in?

Geweldige opbrengst sponsorkorfschieten en sponsorloop!

Het vanavond gehouden sponsorkorfschieten en de sponsorloop ten behoeve van de aanschaf van een digitaal scorebord met toebehoren voor bij veld 2 heeft het geweldige nettobedrag van € 3.100,- opgebracht.

Een geweldig resultaat! Een groot deel van de kosten voor het nieuwe digitale scorebord met toebehoren is nu al binnen.

Begin volgend seizoen wil de Sponsorcommissie van KV TOP middels de sponsoractie "Club van 75" het resterende bedrag binnen halen, zodat het digitale scorebord met toebehoren voor bij veld 2 kan worden aangeschaft en geplaatst.

Alle deelnemers, vrijwilligers en sponsors die het sponsorkorfschieten en de sponsorloop in combinatie met de afsluitactiviteit voor de jeugd tot een succes hebben gemaakt worden heel hartelijk bedankt.

Jullie zijn allemaal TOPPERS!

Werkgroep Scheidsrechters / beoordelaars

Zoals een ieder weet is het voor TOP van essentieel belang dat we elk seizoen weer aan onze sportieve verplichting kunnen voldoen. Dit om zo te voorkomen dat er ploegen aan het begin van het seizoen met min punten moeten beginnen.

Ik ben dan ook blij te kunnen mededelen dat we een werkgroep hebben opgericht die zich gaat bezig houden met het opstellen van een plan om ervoor te zorgen dat we een continuering hebben in ons scheidsrechters / beoordelaars bestand.

Deze werkgroep bestaat uit Ria de Ridder, Liset Maas, Mirjam Kloet en John Dijke.

De eerste doelstellingen en acties die we hebben besproken zijn als volgt:

·         Inventarisatie van ons huidig  JWL, verenigingsscheidsrechters, bondsscheidsrechters en  beoordelaars bestand.

·         Continuering  van het begeleiden en beoordelen van jeugdscheidsrechters binnen TOP.

·         Het beschikbaar stellen van opleidingsmogelijkheden voor het scheidsrechters diploma.

·         Het begeleiden van jonge scheidsrechters die buiten Arnemuiden willen gaan fluiten.

·         Vanaf de A-junioren het begeleiden en behalen van het spelregel bewijs.

·         Het pro-actief communiceren van eventuele wijzigingen in de spelregels.

·         Het in kaart brengen van resultaten van de romp regeling binnen Zeeland.

Aan de hand van bovenstaande zullen we vervolg acties definiëren om zo ons scheidsrechters en beoordelaars bestand te vergroten.

Indien je interesse hebt om te gaan fluiten (JWL, vereniging of bondsscheidsrechter) of wil je andere scheidsrechter gaan beoordelen neem dan contact op met een van de mensen uit de werkgroep. We zullen dan samen kijken wat je interesse is en hoe we hier support aan kunnen geven.

John Dijke

VOG-VERKLARING VOOR KV TOP ARNEMUIDEN

De goedkeuring voor het aanvragen van de VOG-verklaring (verklaring omtrent gedrag) is voor onze vereniging toegekend door NOC*NSF.

Alle overige voorbereidingen zijn ook afgerond, we kunnen dus aan de slag om de VOG-verklaringen GRATIS aan te vragen voor onze vrijwilligers. Omdat dit vanuit onze vereniging gedaan wordt, zitten hier verder geen kosten aan verbonden.

Als je meer informatie wilt over wat een VOG precies inhoudt kan je dit vinden op: https://www.justis.nl/producten/vog/GratisVOGvoorvrijwilligers/

Binnenkort ontvangen alle vrijwilligers waar dit betrekking op heeft een e-mail met daarin een link om de VOG aanvraag definitief te maken. Het onderwerp van de e-mail is:

Verzoek tot elektronische aanvraag Verklaring Omtrent het Gedrag

Om de procedure zelf af te kunnen ronden moet je over een Digid beschikken. Mocht je hier nog niet over beschikken dan kan deze aangevraagd worden via: https://digid.nl/aanvragen

Na goedkeuring ontvang je binnen 8 weken de VOG-verklaring.

Na ontvangst mag de VOG-verklaring bij onze contactpersoon ingeleverd worden:

Miranda Kusse Oostgat 20

4341 LE Arnemuiden

Voor vragen of onduidelijkheden is er een speciaal e-mail adres, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Lukt het niet om de VOG-verklaring digitaal aan te vragen, laat het dan ook even weten dan kunnen we op zoek naar een passende oplossing.

Wij hopen op ieders medewerking! Met vriendelijke groet,

Het bestuur van KV TOP Arnemuiden

Sponsor gratis KV TOP via SponsorKliks

Wilt u producten en artikelen via internet kopen? Doe dit dan bij SponsorKliks aangesloten bedrijven en sponsor daarmee gratis KV TOP. Het kost u niks extra en u ondersteunt daarmee de korfbalvereniging.

Klik op de banner van Sponsorkliks rechtsonder op de homepage van de website van KV TOP en bestel uw product of artikel.

Ook via onderstaande link komt u op de website van SponsorKliks.

Een kleine moeite, een groot plezier.

Namens iedereen die KV TOP een warm hart toedraagt "Alvast bedankt!!!!!!"

KVTOP Arnemuiden

Copyright © 2013. All Rights Reserved.